top of page
Truck and Warehouse

TRANSPORT & LOGISTIEK BEVEILIGING

Wij helpen bedrijven in de transport en logistieke sector met het beveiligen van mensen en processen. Nimo Dog Security biedt een breed pakket aan diensten aan, waarmee we bijdragen aan de integrale veiligheid in en om het bedrijf. Nimo Dog Security is een begrip in Nederland als het gaat om de inzet van hondenbewaking. De opbrengst is een gevoel van veiligheid. Dat gevoel vinden wij heel belangrijk, maar we zorgen ook dat we onze diensten meetbaar, controleerbaar en inzichtelijk maken. Dat doen door de inzet van geavanceerde technologie op locatie en vaste combinaties.

INDUSTRIE

BEVEILIGING

Nimo Dog Security helpt bedrijven in de industriesector met het beveiligen van mens en omgeving. Inzet van onze diensten brengt meerwaarde op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Hondenbewaking van Nimo Dog Security heeft een preventief karakter en zorgt voor vroegtijdige signalering van afwijkende situaties. De opbrengst van ons werk is een gevoel van veiligheid. Daarnaast zijn onze diensten meetbaar, controleerbaar en inzichtelijk. We werken met geavanceerde technologie op locatie en met vaste combinaties. Dat werkt.

IMG_3503.jpg
Image by Lee Blanchflower

EVENEMENTEN

BEVEILIGING

Nimo Dog Security biedt een totaalpakket aan diensten die zorgen voor controle, veiligheid en sfeer op kleine en grote evenementen. Van verkeersregelaars, beveiligers, hondengeleiders tot VIP-chauffeur. Bij ons vindt u alles onder één dak. Dat werkt effectief en kostenbesparend. Samen met opdrachtgevers of organisatoren kunnen we vooraf een beveiligingsplan opstellen. Dit beveiligingsplan wordt besproken met de diverse (overheids-) instanties zodat, ingeval van een calamiteit, geen kostbare tijd verloren gaat. Wij werken met gecertificeerde mensen en honden en zetten geavanceerde technologie in waar nodig. 

BOUW

BEVEILIGING

Wij ondersteunen bedrijven in de bouwsector met het beveiligen van locaties, materiaal en mensen. Onze dinsten hebben een groot preventief karakter en dragen bij aan integrale veiligheid. Nimo Dog Security adviseert en begeleidt bij het zoeken naar oplossingen die de veiligheid en voortgang binnen organisaties waarborgen. Zo wordt de kosten voor bewaking een investering die zichzelf ruimschoots terugverdiend door efficiëntie en een veilige voortgang van projecten. Onze diensten zijn meetbaar, controleerbaar en inzichtelijk. Zo zorgen we dat het werkt en blijft werken.

Image by Scott Blake
School gang

ONDERWIJS

BEVEILIGING

Nimo Dog Security helpt scholen en universiteiten in de onderwijssector met het zorgdragen voor een veilige leeromgeving voor personeel, docenten, scholieren en studenten. Onze diensten hebben een groot preventief karakter en dragen bij aan een gevoel veiligheid. Nimo Dog Security adviseert en begeleidt onderwijsinstellingen bij het zoeken naar oplossingen die zorgen voor rust en continuïteit. We werken volgens plan en maken onze diensten meetbaar, controleerbaar en inzichtelijk. Ook hebben we kennis van de processen en regelgeving binnen het onderwijs.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bedankt, wij nemen contact met u op!

Nimo Dog & Event Security BV

Kerkhofstraat 21

5554 HG Valkenswaard

info@nimo-security.com

www.nimo-security.com

Hondenbewaking
bottom of page