top of page

DE SPECIALIST IN HONDENBEWAKING

Nimo Dog Security is één van de grootste gecertificeerde beveiligingsbedrijven op het gebied van hondenbewaking in Nederland. Wij zijn officieel erkend door het Ministerie van Justitie en hechten veel belang aan het leveren van controleerbare en meetbare resultaten. Daarbij gaan we voor het leveren van excellente kwaliteit en besteden we veel aandacht aan het welzijn van onze mensen en honden.

U kunt bij ons terecht voor hondenbewaking en voor de inzet van speurhonden voor narcotica- en explosievenopsporing. Hiernaast kunt u bij ons terecht voor integrale beveiliging van A tot Z. Wij zijn onderdeel van de Intergarde Groep en verzorgen ook reguliere beveiligingsdiensten voor bedrijven en instellingen in heel Nederland.

OBJECTBEWAKING MET HOND

Onze honden zijn speciaal getraind voor de bewaking en beveiliging van terreinen en gebouwen. Hondenbewaking is bijzonder effectief op grote terreinen en bij objecten met een verhoogd risico. De inzet van hondenbewaking heeft bovendien een grote preventieve werking. Bij Nimo Dog Security kun je rekenen op excellente service. Onze hondengeleiders vormen een vaste, gecertificeerde combinatie met hun eigen hond en zijn als combinatie altijd in bezit van een een geschiktheidsverklaring afgegeven door de NBvdD of KNPV.

security valkenswaard
Object hond

In situaties waar het onoverzichtelijk is voor mensen levert de inzet van honden een bijzonder groot voordeel op. Door hun sterk ontwikkelde zintuigen detecteren zij snel gevaarlijke situaties.

DSC00046.jpg

SPEURHONDEN NARCOTICA- EN EXPLOSIEVEN

Nimo Dog Security is specialist op het gebied van narcotica- en explosievenopsporing door speurhonden. Soms doen zich situaties voor waarbij snelle en vakkundige inzet van speurhonden gewenst is. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd paraat als het nodig is. Onze combinaties dragen vaak hun steentje bij aan de veiligheid bij evenementen, op- en overslag, scholen, (forensische) instellingen en bij organisaties waar ofwel high value ofwel high risk van toepassing is. Samen met hun begeleider speuren onze honden naar eventuele explosieven of narcotica op locaties door heel Nederland.

Speurhonden

INTEGRALE BEVEILIGING:

EEN VOLLEDIG AANBOD 

Hondenbewaking is onze passie, maar u kunt bij ons ook terecht voor voor integrale beveiliging van A tot Z. Wij maken deel uit van Intergarde BV. Eén businesspartner met álle diensten in huis; bewaking, beveiligingstechniek, mobiele surveillance en een eigen alarmcentrale. Intergarde biedt totaaloplossingen voor beveiligingsvraagstukken voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland en particulieren. Alles uitgevoerd in eigen beheer, wat garantie biedt op kwaliteit en continuïteit.

 

Wij werken met het geavanceerde rapportage- en tracking technologie, waardoor elke uitgevoerde actie geregistreerd, vastgelegd en aan u gerapporteerd wordt. Bovendien werken we met een volledig geautomatiseerde planning, waardoor we altijd snel kunnen handelen. Ook heeft Nimo Dog Security een eigen digitale leeromgeving ontwikkeld waarbinnen we de beveiligers voor uw locatie op maat kunnen scholen en ontwikkelen. 

IMG_1886.jpg
Overige object

WIJ STAAN DAG EN NACHT VOOR U KLAAR

24/7 bereikbaarheidsdienst

NEEM CONTACT

MET ONS OP

Bedankt, wij nemen contact met u op!

Nimo Dog & Event Security BV

Kerkhofstraat 21

5554 HG Valkenswaard

info@nimo-security.com

www.nimo-security.com

Hondenbewaking
bottom of page